εισαγωγή

Άλλο ένα blog από έναν πολίτη, που όπως ο Διογένης ο Κυνικός στην αρχαία Ελλάδα, δεν αντέχει άλλο τη σήψη, την διαφθορά και γενικά την κατάντια αυτής της χώρας ή καλύτερα μεγάλου μέρους των πολιτών που την κατοικούν. Πέρα από σκοπιμότητες, το blog αυτό είναι απλά ένας τρόπος έκφρασης των όσων αισθάνεται κάποιος και οι απόψεις μας μπορεί να είναι σωστές, μπορεί λάθος, σίγουρα είναι οι δικές μας και κανενός άλλου…

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Newsbeast.gr | ΠΟΛΙΤΙΚΗ : «Οι δηλώσεις Γιούνκερ αποκαλύπτουν την ανικανότητα της κυβέρνησης»


«Οι δηλώσεις Γιούνκερ αποκαλύπτουν την ανικανότητα της κυβέρνησης»

  • (0)

Η Ντ. Μπακογιάννη κατηγορεί τη ΝΔ για «ολοκληρωτική αναξιοπιστία»

«Είναι αλήθεια ότι οι δηλώσεις Γιούνκερ «προσβάλλουν» την εθνική μας υπερηφάνεια», δήλωσε σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι «οφείλουμε να μην ξεχνάμε ότι, εάν φτάσαμε σήμερα να γίνονται τέτοιες δηλώσεις, αυτό οφείλεται σε δυο δυσάρεστες αλλά, δυστυχώς, απόλυτα υπαρκτές καταστάσεις:

Πρώτον, στο γεγονός ότι η «επιτήρηση» και η συμμετοχή ειδικών από την ΕΕ και το ΔΝΤ στο πρόγραμμα κατέστησαν αναγκαίες, από την σχεδόν πλήρη ανικανότητα της κυβέρνησης να φέρει εις πέρας τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Δεύτερον, από το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση περιβάλλεται, ως γνωστόν, από σχεδόν ολοκληρωτική αναξιοπιστία έναντι της Ευρώπης.

Απάντηση σε όλα αυτά είναι η εθνική συνεννόηση. Ενωμένοι αποδεικνύουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και μπορούμε να το κάνουμε».
Αναδημοσίευση από Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου